Home Forums Foutmeldingen Unknown command _vianlcs

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • marcgoudswaard
    Bijdrager
    Aantal berichten: 3
    #1178 |

    Beste Frank,

    Ik heb VIANLCS ge├»nstalleerd t.b.v. AutoCAD2017, maar bij het starten van de tool krijg ik een foutmelding “Unknown command: _vianlcs”. Alle installatieonderdelen lijken op de goede locatie te staan.

    Kun jij misschien opheldering geven in deze?

    Alvast bedankt!

    Marc

    Frank
    Sleutelbeheerder
    Aantal berichten: 23

    Marc,

    Doet dit probleem zich ook voor na een herstart van AutoCAD?
    Een andere oorzaak zou kunnen zijn dat er een hotfix voor 2017 moet worden geinstalleerd. Zie ook http://vianlcs.nl/forums/topic/vianlcs-niet-in-ribbon-zichtbaar/.

    marcgoudswaard
    Bijdrager
    Aantal berichten: 3

    Hallo Frank,
    Ja ook na herstart van AUTOCAD. Verder is de tool ook zichtbaar in de ribbon, maar bij klikken op ribbonicon krijg ik de foutmelding.

    Ik zal morgen eerst alle servicepacks/hotfixen draaien voor acad2017.

    Overigens begreep ik van mijn collega Chris Kobes dat dit probleem al eens eerder bij ons is voorgekomen. De oplossing weet Chris alleen niet. Mogelijk kun jij je het herinneren

    marcgoudswaard
    Bijdrager
    Aantal berichten: 3

    Hallo Frank,

    Na installatie van Hotfix 1 werkt VIANLCS wel!!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.